Graag geven wij u een eerste, korte indruk van ons bedrijf Comello.

Comello is in 1992 gestart. We wisten in korte tijd een nummer één marktpositie op het gebied van kalenders en agenda’s te veroveren, daarnaast namen we met onze luxere wenskaarten in de kaartenbranche al snel een eigen plekje in. Inmiddels zijn we 27 jaar verder en heeft ons assortiment zich aanzienlijk verbreed. Zo zijn er mooie stationery lijnen bijgekomen, zoals de populaire Peter Pauper notitieboeken, Ecozz PET tassen en Cedon stationery.

Met vier fulltime vertegenwoordigers bezoeken we onze ruim 1.700 klanten in Nederland en België. De dagelijkse bestellingen die hieruit voortkomen, worden door een team van tien mensen verzonden vanuit ons eigen magazijn in Gouda. Met de licenties van bijvoorbeeld het werk van Rien Poortvliet, Jan van Haasteren, Janneke Brinkman-Salentijn, Anton Pieck, Franciens katten, Studio Onszelf, Omdenken en Darum!, heeft onze eigen grafische afdeling een respectabele staat van dienst opgebouwd en een prachtig assortiment kalenders, agenda’s,verjaardagskalenders en wenskaarten neergezet.

Door onze jarenlange ervaring en onze kennis van de markt, hebben wij goed inzicht in uw verkoopmogelijkheden en kunnen wij flexibel en op maat adviseren en leveren. Niet voor niets leveren we al aan klanten uit diverse retailhoeken als AKO, Greetz, Bol.com, Blokker, Bijenkorf, Bruna, de Efteling, Intratuin, Primera en Groenrijk. Daarnaast treft u verschillende producten van ons aan in supermarktketens als Albert Heijn, Plus, Colruyt (BE) en Standaard Boekhandel (BE).

Wellicht heeft u, na het bezoeken van onze site, interesse in onze producten. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bel of mail: 0182-547666 | info@comello.nl

Klik hier voor de laatste versie van onze privacyverklaring.

Bewaren

Bewaren