Graag geven wij u een korte indruk van ons bedrijf.

Comello is in 1992 gestart. We wisten in korte tijd een nummer één marktpositie op het gebied van kalenders en agenda’s te veroveren, daarnaast namen we met onze exclusieve wenskaarten in de kaartenbranche al snel een eigen plekje in. Inmiddels zijn we 30 jaar verder en heeft ons assortiment zich aanzienlijk verbreed. Zo zijn er mooie stationery en gift collecties bijgekomen, zoals de populaire Peter Pauper notitieboeken, Ecozz PET tassen en de Fridolin brillenkokers.

Met drie fulltime vertegenwoordigers bezoeken we onze bijna 3.000 klanten in Nederland en België. De dagelijkse bestellingen die hieruit voortkomen, worden door een team van tien mensen verzonden vanuit ons eigen magazijn in Gouda. Met de licenties van bijvoorbeeld het werk van Rien Poortvliet, Jan van Haasteren, Janneke Brinkman-Salentijn, Marius van Dokkum, Anton Pieck, Franciens katten, Studio Onszelf, 365 Dagen succesvol, Rumag en Darum!, heeft onze eigen grafische afdeling een respectabele staat van dienst opgebouwd en een prachtig assortiment kalenders, agenda’s, verjaardagskalenders en wenskaarten neergezet.

Door onze jarenlange ervaring en onze kennis van de markt, hebben wij goed inzicht in uw verkoopmogelijkheden en kunnen wij flexibel en op maat adviseren en leveren. Niet voor niets leveren we al aan klanten uit diverse retailhoeken als Libris/BLZ, Greetz, Bol.com, Blokker, DA drogist, De Bijenkorf, Bruna, Kruidvat, Primera, The Read shop, de dagbladwinkels(BE) en Standaard Boekhandel (BE).. Daarnaast treft u verschillende producten van ons aan in supermarktketens als Albert Heijn en Plus.

Wellicht heeft u, na het bezoeken van onze site, interesse in onze producten. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op